Dina personuppgifter är trygga med oss!

Dataskyddsförordningen, eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-gemensam förordning som börjar gälla i hela EU från och med den 25 maj 2018. GDPR är utformad för att stärka den enskildes rättigheter och ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL).

Cyklos har tagit fram en beskrivning över hur vi hanterar våra kunders personuppgifter som är i enlighet med den nya förordningen. Det här gör vi för att vår kommunikation ska vara så relevant och intressant för dig som möjligt.

Här kan du läsa mer om hur vi på Cyklos hanterar dina personuppgifter.

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen