Pyöräkatos KEEP

Lisätietoja Koronaviruksen johdosta

Olemme ottaneet uudet käytännöt sekä ohjeistukset voimaan liittyen tapaamisiin asiakkaitten luona sekä tavarantoimittajien kanssa. Suosimme etätyöskentelyä ja olemme luoneet siihen hyvät mahdollisuudet henkilöstöllemme. Tapaamiset asiakkaitten kanssa teemme video-, puhelin- ja sähköpostiyhteydellä.

Tavarantoimituksissa emme ole nähneet häiriöitä. Olemme täyttäneet varastomme ja pyrimme pitämään sen täynnä koko ajan.

Vaikka tilanne on omanlaatuinen olemme luottavaisia siihen että pystymme yhdessä asiakkaittemme kanssa luomaan hyviä ratkaisuja. Toivottavasti teillä on myös ymmärrystä tähän tilanteeseen johtuneista syistä.

Jos teillä on kysymyksiä koskien toimituksia tai videotapaamista, ota yhteyttä numeroon 09-4245 3129. Tuotteemme löytyvät myös BIM Objektin sivuilla sekä Arkkitehtipalvelustamme joka palvelee teitä 24/7.

Käy katsomassa meidän tietopankkia

Yli kahdenkymmen vuoden kokemus, jatkuva tuotekehitys ja kiinnostuneisuus alalta. Meiltä löytyy paljon tietoa jota haluamme jakaa teidän kanssa..

Suunnitteluapuun
Oletteko arkkitehti/suunnittelija?

Olemme luoneet alustan jossa sinä suunnittelijana voitte ottaa käyttöön lisämateriaalia - nostaaksen suunnittelun alkutyö, piirustukset ja muuta lisätietoa.

Arkkitehtipalveluun