Pyöräkatos KEEP

Lisätietoja Koronaviruksen johdosta

Olemme ottaneet käyttöön uudet käytännöt sekä ohjeistukset liittyen tapaamisiin asiakkaitten luona sekä tavarantoimittajien kanssa. Suosimme etätyöskentelyä ja olemme luoneet siihen hyvät mahdollisuudet henkilöstöllemme. Tapaamiset asiakkaitten kanssa teemme video-, puhelin- ja sähköpostiyhteydellä.

Tavarantoimituksissa emme ole havainneet häiriöitä. Olemme täyttäneet varastomme ja pyrimme pitämään sen täynnä koko ajan.

Vaikka tilanne on omalaatuinen olemme luottavaisia sen suhteen, että pystymme yhdessä asiakkaittemme kanssa luomaan hyviä ratkaisuja. Toivottavasti myös teillä on ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Jos teillä on kysymyksiä koskien toimituksia tai videotapaamista, ota yhteyttä numeroon 09-4245 3129. Tuotteemme löytyvät myös BIM Objektin sivuilla sekä Arkkitehtipalvelustamme joka palvelee teitä 24/7.

Käy katsomassa meidän tietopankkiamme

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus, jatkuva tuotekehitys ja kiinnostuneisuus alalta. Meiltä löytyy paljon tietoa jota haluamme jakaa teidän kanssanne.

Suunnitteluapuun
Oletko arkkitehti/suunnittelija?

Olemme luoneet alustan, jossa sinä suunnittelijana voit ottaa käyttöön lisämateriaalia tukemaan suunnittelun alkutyötä ja piirustuksia. Tarjolla myös paljon lisätietoa.

Arkkitehtipalveluun