Cykloksen sääsuoja Kappa on valittu mielenkiintoiseen projektiin Vantaalla

Cyklos sääsuoja/katos on käytetty osana viherkatos projektia Vantaalla. Projektiryhmä Viides ulottuvuus – Viherkatot osaksi kaupunkia Helsingin Yliopistosta yhdessä Vantaan kaupungin kanssa, he ovat yhdessä pystyttäneet Suomen ensimmäistä viherkatosta koirapuistoon Vantaan Hakunilassa. Cykloksen sääsuoja/katos jota tavallisesti toimii pyöräkatoksena, on nyt sääsuojana sekä koirille että ihmisille. Sääsuoja on keskellä aitausta joka erotta koirapuiston pienistä ja isoista koirista.

Projektiryhmä Viides ulottuvuus tutkii miten kasvillisuus yhdessä ihmisten sekä rakennusten kanssa kaupungeissa toimii. He ovat tulleet siihen tulokseen, että viherkatot rauhoittavat ihmisiä, ilkivaltaa vähenee sekä muuta antisosiaalista käytöstä. Meillä ihmisillä on matalampi kynnys vahingoittaa kasvillisuutta sekä katokselle on myös vaikeata kiivetä. Viherkatolla Vantaalla kasvaa paljon erilaisia kasveja josta yksi myös houkuttelee perhosia.

Lue lisää Cykloksen Kappa sääsuojasta, tuote soveltuu moneen erilaiseen tarkoitukseen.

Lähteet:

Lehtikirjoitus Vantaan viherkatoksesta Helsingin Uutiset 4.7.2017

Helsingin Yliopisto, Viides ulottuvuus.

Kohde missä katos sijaitsee

Lue myös lisää meidän Hanke-sivustolla projektista.

Käy katsomassa meidän tietopankkiamme

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus, jatkuva tuotekehitys ja kiinnostuneisuus alalta. Meiltä löytyy paljon tietoa jota haluamme jakaa teidän kanssanne.

Suunnitteluapuun
Oletko arkkitehti/suunnittelija?

Olemme luoneet alustan, jossa sinä suunnittelijana voit ottaa käyttöön lisämateriaalia tukemaan suunnittelun alkutyötä ja piirustuksia. Tarjolla myös paljon lisätietoa.

Arkkitehtipalveluun