IFLA World Congress 2023

IFLA World Congress 2023

Cyklos deltar i den största årliga konferensen för landskapsarkitekter och stadsplanerare världen över, IFLA World Congress 2023 äger rum i Stockholm och Nairobi paralellt i ett interaktivt event som går att följa på plats i de två länderna men även online.

Årets tema, ”Emergent interaction” utforskar innovativa former av samarbeten som syftar till utveckla idéer och strategier för att hitta nya lösningar på de akuta globala utmaningarna: klimatförändring, social ojämlikhet och biologisk mångfald.

För mer information om eventen samt biljetter till konferensen besök IFLA 2023

 

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen