Cykelgarage nära tågstation för snabbt byte mellan färdsätt

Inside technical sales

Cyklos är inne i en ny tillväxtfas och vi söker nu en självständig, ansvarsfull och aktiv Inside technical sales för att säkra vår tillväxt på den nordiska marknaden. Vi erbjuder dig en intressant och mångsidig position i ett växande företag i en spännande bransch. Du får ett självständigt arbete med högklassiga produkter.

Vad innebär jobbet som Inside technical sales?
I denna tjänst kommer du att ansvara för försäljningen av Cyklos cykelparkeringslösningar i första hand på den svenska marknaden men även övergripande på den nordiska marknaden. Kunderna är främst städer, kommuner, byggföretag och arkitekter. I denna roll har du mest kontakt med entreprenörer och olika utförare. Du bygger nya kundrelationer samtidigt som du aktivt hjälper till och tar ansvar för utvecklingen av befintliga kunder. Du arbetar på ett kundorienterat och långsiktigt sätt, och säkerställer alltid en god kundupplevelse.

Läs mer om tjänsten och ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla ansökningar tas emot via vårt system. Cyklos önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på telefonnummer: 016-155733.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen