cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus
cykelhus

Cykelhus YARD, Cyklos senaste cykelparkering

Välkommen att ta del av vår senaste cykelparkering. YARD är ett cykelhus som passar utmärkt både i privata och offentliga utemiljöer. Cykelhuset har ett nordiskt formspråk men många möjligheter för arkitekten och hög funktionalitet för cyklisten. Som tillval finns integrerad LED-belysning som ger en varm och trygg känsla. Det går även att välja till två skjutdörrar per sektion. Dörrarna har en STEP 8 låsmodul som fungerar med valfritt access-system. 

Cykelhuset är byggt av starka IPE-profiler. Träpanelen kan göras stående eller liggande. Taket finns i falsad plåt eller förberett för sedum. Cykelhuset går att få i två höjder och i enkel- eller dubbelsidigt utförande. I ritprogram kan du skapa ditt egna YARD cykelhus. Vi vill att du ska hitta det utseende och utformning som passar dig och dina förutsättningar bäst. YARD är uppbyggt i moduler med olika djup, bredd och höjd och du kan fritt välja vilka sektioner i cykelhuset som ska ha väggar. Skapa din egen cykelparkering på prodlib.com/cyklos Designmöjligheterna gör att cykelhuset smälter in i sin omgivning. 

Materialet kan fås som varmförzinkat alternativt varmförzinkat pulverlackat i valfri RAL-färg, allt för att cykelgaraget ska passa in bland övriga byggnader.

Vi rekommenderar att använda cykelställ DELTA eller 2-våningsställ OPTIMA. Men det går även att kombinera med alla våra cykelpollare och cykelställ. 

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen