På VTI Transportforum 13-14 januari lottar vi ut cykelhjälmar från Hövding!

Missa inte Cyklos lunchträff på den numera helt digitala VTI Transportforum 13 – 14 januari. Ät din lunch samtidigt som du får veta det viktigaste för att skapa en attraktiv cykelparkering. Alla som är med på lunchträffen är också med i utlottningen av tre Cyklos-designade cykelhjälmar av märket Hövding! Du kan vara med på lunchträffen antingen 13 eller 14 januari. Det är bara att hoppa in i vår monter kl.12.15 någon av dagarna!

Hoppas vi ses på mässan!

Här kan du anmäla dig till VTI Transportforum

———–
Tack alla som lyssnade på vårt seminarium ”Hur öka cyklandet med en attraktiv cykelparkering” under VTI-mässan. Och grattis Selda Taner, Gabriella Nilsson
och Michael Wärnhjelm som som fick med sig en cykelhjälm hem! Om du missade seminariet så finns en bra sammanfattning i vår guide som du kan nå här: https://www.cyklos.se/whitepapers/cykelparkeringsguiden/
Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen