KEEP cykeltak för cyklar

Information med anledning av Corona-viruset

Av självklar anledning är vi på Cyklos restriktiva med personliga möten, såväl med kunder som leverantörer. Vi har skapat oss möjligheter att jobba hemifrån om någon känner osäkerhet beträffande sin hälsa. Kontakt med kunder sker genom videomöten, telefon och e-post. Vi har hittills inte upplevt störningar i våra leveranser. Vi har så långt som möjligt fyllt våra lager och försöker hålla våra lagersaldon intakta. Trots den speciella situationen är vi övertygade om att vi tillsammans kan hitta lösningar för att hålla våra verksamheter igång. Hoppas också att Ni har överseende med eventuella störningar under resans gång.

Har du frågor om leveranser eller video-möten, kontakta oss på 08-68 40 50 60. Många av våra produkter finns även på BIM-object för digital nedladdning.
Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen