Cykelgarage med tvåvåningsställ
cykelgarage
Cykeltak i premium-kvalité
Cykelställ där två cyklister låser fast cykeln i ramen
Cykelgarage med tvåvåningsställ

Vi söker finsktalande innesäljare!

Är du tekniskt intresserad och dessutom finsktalande? Då är du den som Cyklos söker. Genom goda kundrelationer och resultatfokus blir du framgångsrik i rollen som finsktalande innesäljare. Du får även möjligheten att komma till en administrativ tjänst hos ett företag i framkant i sin bransch.

Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö. De skapar och säljer produkter som förenklar resan för framtidens trafikanter. Cyklos arbetar bland annat mot Finland och behöver stöttning främst mot den finska marknaden.

 

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
Som digital finsktalande innesäljare hos Cyklos får du möjligheten att arbeta med kundrelationer och försäljning tillsammans med ett tajt team. Cyklos växer och nu får du chansen att arbeta med offerter, orderhantering och stötta både befintliga och nya kunder. Syftet med rollen är att fortsätta växa mot finska marknaden och du kommer primärt arbeta med detta.

Du erbjuds en tjänst där du får nyttja ditt tekniska intresse då du stöttar och finns till hands för kunderna i deras planering och val av cykelparkeringar. Företaget präglas av en familjär känsla, där du får chansen att lära av dina kollegor och sedan ta ett stort ansvar för offert och orderhanteringen.

Som innesäljare kommer du kommer till exempel att:

Sköta offertförfrågningar och affärsavslut

Hantera order och inköpsflödet

Ordermottagning och registrering i affärssystem

Hjälpa och stötta kunderna med bland annat teknisk rådgivning

 

PERSONPROFIL
Vi söker dig som vill komma till nästa långsiktiga arbetsplats. Du vill komma till ett sammansvetsat team där samarbetet i laget är en av de största framgångsfaktorerna. Vi tror att du idag arbetar med service, administration eller innesälj och vi vet med säkerhet att du talar finska. Du är tekniskt intresserad och har arbetat i Excel och med CRM-system tidigare. Vidare tror vi att du är bra på att prioritera din arbetsdag på egen hand och du trivs med att ta egna initiativ.

För att lyckas i tjänsten som innesäljare:

Talar och skriver du både finska och svenska obehindrat

Erfarenhet från att arbeta i CRM-system, datavana och tekniskt intresserad

Har körkort och tillgång till bil

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som digital innesäljare.

 

ÖVRIGT
Start:
Enligt överenskommelse
Omfattning:
Heltid
Arbetstid:
Kontorstider
Plats:
Mariefred

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.

För att söka tjänsten bifoga CV och personligt brev på både på svenska och finska. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell på [email protected]. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Klicka här för att ansöka!

 

OM CYKLOS:

Sten Toll grundade Cyklos 1994 med visionen att skapa nya tidens cykelparkering. Att kunna parkera cykeln på ett enkelt, bekvämt men säkert sätt. I slutet av 90-talet lanserades sedan de första versionerna av cykeltaken. Med erfarenhet och framtidsvision har Cyklos fortsatt att utveckla produkter för offentlig cykelmiljö.

Idag är Cyklos en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö.

Cyklos hjälper städer, kommuner, arkitekter, fastighetsbolag över hela Norden med att skapa en hållbar och funktionell miljö för cyklister och framtidens trafikanter. I produktsortimentet finns cykelställ, cykelpollare, cykeltak, cykelgarage, servicestationer och cykelpumpar.

 

Om PerformIQ:

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att ansöka!

 

 

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen