Vi söker ny härlig medarbetare!

Är du en Digital innesäljare som vill arbeta med försäljning och som har ett naturligt driv? Vi söker dig som är van att agera i det digitala samhället och som har lätt att knyta kontakter och utveckla nya kunder. Du är en självgående doer, har körkort och är bra på att sätta och nå mål. Ditt huvudsakliga arbete blir att:

– Identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga kunder

– Offert- och orderarbete

– Teknisk kundsupport

– Ingå i ett dedikerat säljteam med Norden som arbetsfält

– Jobba effektivt med digitala verktyg som ex CRM-system, Sociala medier etc.

Som innesäljare på Cyklos AB erbjuds du:

– Teknisk utbildning internt

– Intressanta arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag på flera marknader

Du är en lagspelare med bra IT-vana, har god hälsa och vill utvecklas tillsammans med oss. Du pratar och skriver svenska och engelska. (Talar du även finska är det meriterande). Vi är ett växande företag som jobbar på den nordiska marknaden, erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter samt en bra plattform för att trivas på jobbet! Vi konfererar helst på en bergstopp, måndagstränar och firar framgångar tillsammans.

Vi arbetar med Kent Eliasson på Arch AB i detta ärende, tfn:070-799 13 87. Ansökan som Innesäljare skickas senast fredag 2019-03-01 till [email protected] eller Arch AB, Wallingatan 18 2 tr., 111 24 Stockholm och märk kuvertet med ”Cyklos AB”.

Varaktighet/Arbetstid

Provanställning, heltid

Lön

Garantilön + rörlig lön

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]

Arbetsgivare

Cyklos AB

Postadress/Besöksadress: Cyklos AB, Box 4, 647 21 Mariefred

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen