Cyklos utsett till superföretag för andra året i rad

Cyklos har nått upp till de högt uppsatta målen för utmärkelsen Superföretag, ett pris som delas ut av Bisnode och Veckans affärer. Bara runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på listan.

– Det är verkligen roligt att vi får utmärkelsen i år igen. Vi jobbar strategiskt med att utveckla företaget och etablera vårt varumärke över hela Norden. Att vi lyckas är resultatet av en laginsats från alla här på företaget, säger Johan Persson på Cyklos.

Mer om utmärkelsen Superföretag:

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan. För att nå status som superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna. Bisnode identifierar och rankar Sveriges Superföretag utifrån de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.

Bild: Pax Engström

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen