Cyklos utsett till superföretag av Veckans Affärer

Veckans Affärer utser varje år ett antal superföretag som fyra år i rad har klarat vissa krav vad det gäller tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären.

Bara drygt en promille av Sveriges alla företag kvalar in och i år (2017) togs sig Cyklos in på listan.

Det är trettonde året i rad som de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv koras till Superföretag av affärsinformationsföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer.

Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Pia Törnqvist på Bisnode. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper både enskilda företag men också samhällsutvecklarna att tydligare styra och se resultat av sina satsningar.

Vi på Cyklos fortsätter vår resa för att skapa säkrare, smidigare och bättre cykelparkeringar för framtidens trafik.

Mer information: Artikel i Veckans Affärer (pdf-fil).

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen