Cykelseminariet i Katrineholm en succé

I april 2017 ordnade Cyklos ett seminarium som handlade om hur vi alla – politiker, opinionsbildare, leverantörer och privatpersoner – på olika sätt kan arbeta för att nå de av regeringen antagna klimat- och transportmålen. Föreläsare var miljöprofilen Mattias Goldmann. Han talade om vikten av ett förändrat transportbeteende, där just cykeln spelar en mycket viktig roll. Utvecklingen går mot allt mer cyklande och politiker och beslutsfattare börjar inse vikten av en fungerande infrastruktur för att möta detta behov.

På seminariet talade även Katrineholms kommun om sin vision om ett ökat cyklande och arbetet kring att ta fram ett smidigt, enkelt och tryggt cykelgarage. Även Cyklos och Thinktrain som leverantörer delade med sig av sina erfarenheter. Läs gärna även Katrineholmskurirens artikel om evenemanget.

Se filmen från seminariet här:

Cyklos cykelgarage FLOW handlar om ett nytt sätt att se på livet som cyklist. Borta är dunkla cykelskjul och stora röriga avställningsplatser för cyklar. När du kommer till Cyklos cykelgarage FLOW öppnas dörrarna med ett accesskort som du får när du abonnerar på en plats i cykelgaraget. Här finns det gott om utrymme att oavsett väder och vind ta av dig våta regnställ eller ordna med din packning. Om du får ändrade planer och måste låta cykeln stå kvar i garaget över natten vet du att den står tryggt och säkert.

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen