Seminarium och visning av cykelgarage i Katrineholm

Den 27 april bjuder vi in dig till seminarium och visning av cykelgaraget som Katrineholms kommun har installerat. Både teknisk och praktisk information. Mattias Goldmann – mäktigast i Hållbarhetssverige – föreläser och ger fem förslag för ökad cykling.

Föreläsning

Utan ökad cykling bommar vi klimatmålen!” – Mattias Goldmann

Mattias Goldmann, vd för tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet och regerande ”Mäktigast i Hållbarhetssverige” presenterar de nyligen antagna klimat- och transportmålen för Sverige, och hur det synkar med Parisavtalets globala klimatagenda. Han visar också vilken roll beteendefrågorna har för att nå målen, särskilt skiftet till ökad cykling, och lanserar fem förslag för ökad cykling.

Seminarium

1. Så gjorde vi – Katrineholms kommun
Katrineholms kommun berättar kort om åtgärder med cykelplanen och hur cykelgaraget smälter in i den framtida stadsplaneringen. Planering, genomförande, resultat och lärdomar.

2. Möjligheter och lösningar cykelgarage – Cyklos
Cyklos visar hur cykelgaraget FLOW skapar både en snabb och säker cykelparkering med en robust och inbjudande design. Ett led i att få hela resan säker och trygg är att erbjuda en låst cykelparkering.

3. Teknisk plattform för låst cykelparkering – Thinktrain
Thinktrain ger en kort beskrivning av möjligheterna, funktionerna och driften av den tekniska plattformen för tillträde till ett låst cykelgarage.

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen