Komplett servicestation för cyklar i Malmö

För några veckor sedan invigde vi Malmös första servicestation där cyklister kan pumpa och tvätta sin cykel, fylla på vattenflaskan och utföra enklare reparationer. Cykeln går enkelt att hänga upp på en hållare för att underlätta vid exempelvis lagning av punktering eller annan enkel cykelreparation.

När du är klar med underhållningen av din cykel, kan du fylla på din vattenflaska och ta en extra koll på cykelkartan över Malmö och åka vidare dit du skall.

Rengör

Cykeln kan enkelt rengöras genom att dra ut spolhandtaget, aktivera den och börja rengöra. Kan enkelt användas av båda barn och vuxna för att effektivt rengöra sin cykel.

Pumpa

Servicestationen har två luftpumpar. En luftpump för cyklar med de vanligaste ventilerna: presta, schräder och dunlop, samt en separat pump för bollar med lägre tryck.

Laga

Servicestationen har integrerade verktyg som kan användas vid mindre reparationer eller t ex justera sadeln på cykeln. Ett insex multiverktyg och en 15 mm fast nyckel finns på plats.

Fyll

Vattenflaskan kan enkelt fyllas med vatten på servicestationen genom en enkel knapptryckning.

Ta del av vår kunskap

Med över tjugo års erfarenhet, ständig produktutveckling och eftertanke finns mycket samlad kunskap som vi vill dela med oss av.

Till kunskapsbanken
Är du arkitekt?

Nu har vi skapat en yta där du som arkitekt kan ta del av nyttigt extramaterial - allt för att höja skissen, underlaget eller presentationen.

Till arkitektinloggningen