Robust sykkeltak
Sykkeltak av høy kvalitet
bærekraftig sykkeltak

Det første sykkeltaket vi laget for 27 år siden brukes fortsatt!

Sykkeltaket du ser på bildene har stor nostalgis verdi for oss på Cyklos. Det er nemlig vår første bestilling noensinne, det aller første produktet vi laget. Året var 1994. Bestilleren var Örebros kommune, og stedet hvor sykkeltaket skulle stå var Örebro sentralstasjon. Det var mange sene kvelder og mye tankevirksomhet, men fram vokste en sterk visjon, som bor i oss enn i dag: å skape markedets mest kvalitative sykkeltak! Både form og funksjon må holde lenge, veldig lenge. Dette er viktig for både lommeboken og miljøet.

Sykkeltaket ved Örebro sentralstasjon står der den dag i dag, 27 år senere. Og brukes daglig av hundrevis syklister.

Dette har gjort oss sikrere i vår sak om at vi er på rett vei med våre produkter. Vi har fått mye lærdom under studien av vårt første produkt, hvor den viktigste er valget av materiale. Vi har valgt stål som hovedkomponent. Stål tåler ikke bare stor slitasje og belastning, men beholder også sin form år etter år. Dette er sykkeltaket ved Örebro sentralstasjon et bevis på.

Våre nåværende sykkeltak, som f.eks. KAPPA, YPSILON og vårt seneste tilskudd LIGHT baserer seg på samme prinsipp.

Dra nytte av vår kunnskap

Med over tjue års erfaring, kontinuerlig produktutvikling og evaluering har vi mye kunnskap som vi gjerne deler.

Til kunnskapsbanken
Er du arkitekt?

Vi har nå laget et grensesnitt der du som arkitekt får tilgang til nyttig ekstramateriale – alt for å løfte skissen, underlaget eller presentasjonen.

Til arkitektinnloggingen