Informasjon med anledning av Covid-19

På grunn av den rådende situasjon er vi på Cyklos restriktive med personlige møter, både med kunder og leverandører. Vi har gjort det mulig for oss som ansatte å ha hjemmekontor om noen føler usikkerhet angående sin helse. Kundekontakt har vi via videomøter, telefon og e-mail. Vi har så langt ikke opplevd noen forstyrrelser med våre leveranser. Vi har så godt det går fylt våre lager og forsøkt å holde våre lagersaldoer intakte. Til tross for den spesielle situasjonen vi befinner oss i er vi overbeviste om at vi sammen kan finne løsninger for å holde vår virksomhet i gang. Vi håper også at dere er overbærende med eventuelle forstyrrelser under denne perioden.

Har du spørsmål om leveranse eller videomøter er det bare å ta kontakt med oss på telefonnummer 23 96 62 93. Mange av våre produkter finnes også på BIM-object for nedlastning.

Dra nytte av vår kunnskap

Med over tjue års erfaring, kontinuerlig produktutvikling og evaluering har vi mye kunnskap som vi gjerne deler.

Til kunnskapsbanken
Er du arkitekt?

Vi har nå laget et grensesnitt der du som arkitekt får tilgang til nyttig ekstramateriale – alt for å løfte skissen, underlaget eller presentasjonen.

Til arkitektinnloggingen