Seminar og visning av sykkelgarasjen FLOW

Den 27. april inviterer vi deg til seminar og visning av sykkelgarasjen som Katrineholms kommune har installert. Både teknisk og praktisk informasjon. Mattias Goldmann – kåret til «Mäktigast i Hållbarhetssverige», dvs. den mektigste personen i det bærekraftige Sverige – holder foredrag og kommer med fem forslag til økt sykling.

Foredrag

«Uten økt sykling når vi ikke klimamålene!« – Mattias Goldmann

Mattias Goldmann, administrerende direktør for tankesmien Fores med 2030-sekretariatet og regjerende «Mäktigast i Hållbarhetssverige», presenterer de nylig vedtatte klima- og transportmålene for Sverige, og hvordan dette er i tråd med de globale klimamålene i Paris-avtalen. Han viser også hvilken rolle atferdsspørsmål har for å nå målene, særlig skiftet til økt sykling, og lanserer fem forslag til økt sykling.

Seminar

1 .Slik gjorde vi det – Katrineholm kommune Katrineholm kommune forteller kort om tiltak i forbindelse med sykkelplanen og hvordan sykkelgarasjen glir inn i den fremtidige byplanleggingen. Planlegging, gjennomføring, resultater og erfaringer.
2. Muligheter og løsninger sykkelgarasje – Cyklos Cyklos viser hvordan sykkelgarasjen FLOW skaper både en rask og sikker sykkelparkering med en robust og innbydende design. Et ledd i å gjøre hele reisen sikker og trygg er å tilby en låst sykkelparkering.
3. Teknisk plattform for låst sykkelparkering – Thinktrain Thinktrain gir en kort beskrivelse av mulighetene, funksjonene og driften av den tekniske plattformen for tilgang til en låst sykkelgarasje.

Dra nytte av vår kunnskap

Med over tjue års erfaring, kontinuerlig produktutvikling og evaluering har vi mye kunnskap som vi gjerne deler.

Til kunnskapsbanken
Er du arkitekt?

Vi har nå laget et grensesnitt der du som arkitekt får tilgang til nyttig ekstramateriale – alt for å løfte skissen, underlaget eller presentasjonen.

Til arkitektinnloggingen