Cykelgarage FLOW med glasväggar på tågstationen i Katrineholm
Cykelgarage FLOW med glasväggar på tågstationen i Katrineholm
Cykelgarage FLOW med bild på information om access-kort

Ny låst sykkelgarasje på Katrineholm reisesenter

Vår nye sykkelgarasje FLOW på Katrineholm reisesenter, der vi har satt fokus på design, lys og funksjon. Sykkelgarasjen kombineres med vårt prisbelønte DELTA-system, som skaper en markert plass med god orden for syklene. Det er også oppbevaringsskap med plass for sykkelhjelm og regntøy samt ladestasjon for elsykler.

Sikker pendling

Du parkerer sykkelen enkelt og sikkert i nærheten av tilsluttende tog og busser. Antall plasser er begrenset, men som registrert bruker er du alltid garantert en plass. Adgang fås med forhåndsregistrert reisekort fra Sörmlandstrafiken. Sykkelgarasjen er tilgjengelig døgnet rundt.

Grønn løsning

Sykkelgarasjen drives helt og holdent av fornybar energi da halvparten av sykkelgarasjens tak er utstyrt med solceller. Les mer om sykkelgarasjen FLOW på vår hjemmeside eller på hjemmesiden til Katrineholm kommune.

Dra nytte av vår kunnskap

Med over tjue års erfaring, kontinuerlig produktutvikling og evaluering har vi mye kunnskap som vi gjerne deler.

Til kunnskapsbanken
Er du arkitekt?

Vi har nå laget et grensesnitt der du som arkitekt får tilgang til nyttig ekstramateriale – alt for å løfte skissen, underlaget eller presentasjonen.

Til arkitektinnloggingen