Haemme suomenkielistä kollegaa!

Suomenkielinen myyjä
Oletko tekniikasta kiinnostunut ja suomenkielinen? Sitten olet Cyklosin etsimä henkilö.
Suomenkielisen myyjän tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien asiakassuhteiden säilyttämistä ja tuloshakuisuutta. Saat myös mahdollisuuden osallistua hallinnolliseen palveluun toimialallaan eturintamassa olevassa yrityksessä.
Cyklos on nykyään yksin Ruotsin johtavista julkisten tilojen pyöräpysäköinti- ja muiden tuotteiden toimittajista. Yritys kehittää ja myy tuotteita, jotka helpottavat tulevaisuuden tielläliikkujien matkaa. Cyklosilla on toimintaa muun muassa Suomessa ja se tarvitsee tukea lähinnä Suomen markkinoilla.

TARJOUS JA TYÖTEHTÄVÄT

Digitaalisena suomenkielisenä myyjänä Cyklosilla saat mahdollisuuden työskennellä asiakassuhteiden ja myynnin parissa yhdessä tiiviin työryhmän kanssa. Cyklos kasvaa ja saat nyt mahdollisuuden työskennellä tarjousten ja tilausten hallinnan parissa ja tukea sekä olemassa olevia että uusia asiakkaita. Työtehtävän tavoitteena on varmistaa jatkuva kasvu Suomen markkinoilla ja se on pääasiallinen tehtäväsi.
Työssä voit hyödyntää teknistä osaamistasi tukien asiakkaita ja auttamalla heitä heidän pyöräparkkiensa suunnittelussa ja valinnassa. Yrityksessä vallitsee rento ilmapiiri. Saat mahdollisuuden oppia työtovereiltasi ja ottaa sitten paljon vastuuta tarjouksista ja tilausten käsittelystä.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
Tarjouspyyntöjen ja kaupanteon käsittely
Tilausten ja hankintojen käsittely
Tilausten vastaanotto ja rekisteröinti liiketoimintajärjestelmässä
Asiakkaiden auttaminen ja tukeminen tarjoamalla muun muassa teknistä neuvontaa

HENKILÖPROFIILI
Etsimme henkilöä, joka hakee seuraavaa pitkäaikaista työpaikkaansa. Haluat päästä tiiviiseen työryhmään, jossa tiimityö on yksi suurimmista menestystekijöistä. Uskomme, että työskentelet parhaillaan palvelun, hallinnon tai myynnin parissa ja tiedämme varmuudella, että puhut suomea. Olet tekniikasta kiinnostunut ja sinulla on aikaisempaa kokemusta Excel-ohjelman käytöstä ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä. Uskomme myös, että olet hyvä priorisoimaan työpäivääsi itse ja että sinulla on oma-aloitteisuutta.
Menestyminen myyjän työssä edellyttää, että:
Puhut ja kirjoitat sekä suomea että ruotsia sujuvasti
Sinulla on kokemusta asiakkuudenhallintajärjestelmistä, hyvät atk-taidot ja teknistä kiinnostusta
Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus
Arvostamme ominaisuuksiasi ja olisi hyvä, jos sinulla olisi kokemusta urheilu- tai yhdistystoiminnasta. Kerro meille, mitä olet harrastanut, millä tavalla se on muokannut sinua ihmisenä sekä miten uskot sen vaikuttavan sinuun tehtävässäsi digitaalisena myyjänä.

MUUTA
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työaika: Toimistoajat
Työpaikan sijainti: Mariefred

Tehtävä sisältyy konsultointipalveluihimme. Se merkitsee sitä, että olet PerformIQ:n palveluksessa ja sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa työsuhdettasi suoraan asiakkaan kanssa.
Voit hakea työpaikkaa lähettämällä ansioluettelon ja hakemuskirjeen sekä ruotsiksi että suomeksi. Lähetä hakemuksesi painamalla ”hae työpaikkaa/sök det här jobbet.” Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä rekrytointivastaava Camilla Aurelliin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen camilla.aurell@performiq.se. Tee hakemus jo tänään, koska haastatteluja pidetään jo hakuaikana. Paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.
Odotamme hakemustasi!

TIETOA PERFORMIQISTA:
PerformIQ, joka rekrytoi henkilökuntaa, jolla on kokemusta urheilu-/yhdistystoiminnasta, on yhteistyökumppanimme ja työpaikkaa koskevissa kysymyksissä voi kääntyä rekrytointikonsulttimme Camilla Aurellin puoleen soittamalla numeroon +46 (0)73-353 75 41 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen camilla.aurell@performiq.sehttps://performiq.se/job/5054/, ruotsiksi. Lähetä hakemuksesi jo tänään, koska haastatteluja pidetään jo hakuaikana. Paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.
Odotamme hakemustasi!

TE-toimiston sivuilla oleva kuvaus.

Käy katsomassa meidän tietopankkia

Yli kahdenkymmen vuoden kokemus, jatkuva tuotekehitys ja kiinnostuneisuus alalta. Meiltä löytyy paljon tietoa jota haluamme jakaa teidän kanssa..

Suunnitteluapuun
Oletteko arkkitehti/suunnittelija?

Olemme luoneet alustan jossa sinä suunnittelijana voitte ottaa käyttöön lisämateriaalia - nostaaksen suunnittelun alkutyö, piirustukset ja muuta lisätietoa.

Arkkitehtipalveluun